SHIJIXING 12 Pack Meccs Képzés Mellény, Sport Pinnies, Gyakorlat, Mezek, Gyakorlat, Mellény, Felnőtt Fiatalok, Gyerekek.
Új

SHIJIXING 12 Pack Meccs Képzés Mellény, Sport Pinnies, Gyakorlat, Mezek, Gyakorlat, Mellény, Felnőtt Fiatalok, Gyerekek.

HUF 2969.10

Tova elérhető

A különböző stílusok.Méretben állnak rendelkezésre.A különböző színek állnak rendelkezésre.Ahogy a kép mutatja, három méretben, különböző emberek,kínál, különböző méretek a különböző korcsoportokban, a test különböző típusú, illetve eltérő preferenciák,remélem, tudod választani, hogy melyik tetszik a sport pinnies.A tanácsot méretezés Közepes ajánlott a tizenéves, Nagy javasolt felnőttek számára, X-Large ajánlott a nagy, magas felnőttek. 100% Poliészter.Importált.Húzza meg a lezárás.Mosógépben Mosható. ▲Poliészter anyag : A meccs képzés mellény, anyaga poliészter üvegszálas szövet, a teljes súlya a fény,a csapat gyakorlat mellény bizonyos rugalmasság feszített, támogatja a gép mosás, világos színű, nem könnyű, mert zavart, annak érdekében, hogy jobban megkülönböztetni a csapattársak ellenfelek. ▲Oldalon design : Ez a foci mezek két gumiszalag mindkét oldalon.A rugalmas szalagok mindkét fél megerősítette, hogy a károsodások elkerülése érdekében a mozgás közben, tisztítás.A gumiszalag készült anyag, jó rugalmasság, majd feszesebbé válik, a két oldalról nyitott, így kevésbé érzi kötve, amikor mozog, de könnyen fel, majd vedd le őket. ▲Elérhető 5 szín : Ez a sport gyakorlat mellény a vörös neon-zöld, sötét kék, fehér, sárga.Ez világos, megkülönböztethető, így könnyen a gyermekek, a fiatalok, illetve felnőttek megkülönböztetni a különböző csapat tagjai a csapat, sport, vagy a képzés, sport. ▲Több méretben : Ez a sport pinnies áll rendelkezésre, három különböző méretben.Közepes gyerekeknek , Nagy a Felnőttek, X-large Nagy, Magas felnőttek. ▲Több használ : 12 pack meccs képzés mellény/sport pinnies/gyakorlat mezek/sport gyakorlat mellény/képzés előke felnőtt,ifjúsági, gyerek.Felszerelt ingyenes hordtáska, könnyen hordozható, raktározás vásárlók.Alkalmas sport, mint például a kosárlabda, foci, röplabda, valamint a lacrosse-t.Felszerelt ingyenes hordtáska.

További információ

A kategória legjobb ajánlatai